// IN BLACK

13:25

I can't remember the first day I met you, there's some memories with you that I can't remember too, no matter how hard I try. However, as long as I can remember you, it's okay. I hope it was okay for you. Maybe you'll forget me but one thing, I will never stop being grateful had you on my side, at that time. Like yes, you're one of so many reason I can survive and breathe easier when I write this post.

I told myself to not wearing any black whenever I got sad but there's a time I can't resist the temptations. Another bad news about you and I'm losing focus again and again. Sorry for being mean, sorry because I don't do thousand of good things even when I believe when I do good things, God will being more than just kind to me. But please, can I ask you a wish?

Please wake up.







*) Venue: Galeri Nasional Indonesia
*) Scarf: Kaffah Apparel | Bottom: Slim Fit DAUKY | Tops: @deedheia (IG)

You Might Also Like

20 comments

  1. Asik juga ya head-to-toe item semua, tapi kenapa ceritanya sendu gitu :(

    ReplyDelete
  2. Itu di galeri nasional? Wah bagus yaa jadi pingin kesana ah. Sist lagi sedih gitu kah sis? hitam hitam semacam berduka sedih gitu :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. iyaah nana, itu kayaknya sesaat sebelum denger berita sedihnya. tapi emang udah mulai sedih :(

      Delete
  3. Outfit yg bakal bikin orang ngeledek, "habis dari pemakaman siapa?"

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesungguhnya ini emang mourning clothes hmm :(

      Delete
  4. Wow fotonya keren-keren!
    Enak yah kalo PD... :)

    ReplyDelete
  5. Entah kenapa saya merasa warna hitam itu cocok dipakai di manapun. Aku banyak kleksi kaos hitam, dan biasanya kupakai kalau sedang perjalanan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. nah iyaaa. cuma aku lagi nyoba ngurangin sih, hm maksudnya lagi coba warna lain juga~

      Delete
  6. pernah mampir ke galeri nasional..wooh keren y kalo ngambil angel nya bagus

    ReplyDelete
  7. keren banget foto fotonya kak...modis abis..:) museumnya jg bagus..

    ReplyDelete
    Replies
    1. efek all black aja itu. ahaha. coba kesana doong :")

      Delete
  8. Keren deh OOTD, nya. Kayaknya meskipun tidak sedang sedih pun OOTD begini juga bagus :)

    ReplyDelete